Vad skulle du ha valt?

Vad skulle du ha valt?

14 augusti, 2008 | Bonnier Carlsen

Annika Thor skriver i sin nya ungdomsbok ”Vad skulle du ha valt?” trovärdigt och inkännande om vardagen och skolan, om omtumlande kärlek och livsviktig vänskap.

”Vad skulle du ha valt?” handlar om Jesper som bor på landsbygden med sin familj. En bit bort längs vägen bor kompisen Abbe. Hans märkliga funderingar och ständiga fråga ”Vad skulle du ha valt?” retar många, men Jesper gillar dem.Jesper och Abbe ses varje morgon på skolbussen. Men den här hösten i åttan kommer något i deras vänskap att ruckas. Jesper blir förälskad i Annie, och för första gången är sätet bredvid honom på bussen inte längre Abbes självklara plats. Och Abbe söker sig till andra i klassen, något som ska visa sig vara förödande…

Annika Thor
Annika Thor är en av våra främsta barn- och ungdomsboksförfattare. Hennes böcker har sålts till ett flertal länder och har även filmatiserats och bearbetats för radioteater. Thor har mottagit många priser och utmärkelser för sitt författarskap, både i Sverige och utomlands.
Under våren gav förlaget Wahlström & Widstrand ut hennes första vuxenroman ”Motljus”.

Bok & Bibliotek
Annika Thor besöker Bok & Bibliotek i september och kommer där att under ett miniseminarium prata med Yukiko Duke om sina nya böcker.

ISBN 9789163859274. Text 12-15 år.

Kontakta mig gärna för mer information.

Bonnier Carlsen

Helena Martin
PR- och informationsansvarig
Bonnierförlagens Marknadsavdelning
Telefon: 08-696 89 67
Mobil: 070-529 55 09