Solsidan-Mickan romandebuterar med Aja baja vita soffan

Solsidan-Mickan romandebuterar med Aja baja vita soffan

09 januari, 2014 | Bonnier Carlsen

Aja baja vita soffan av Mickan Schiller har recensionsdag den 21 januari.

Aja baja vita soffan är en uppfostringsbok av Mickan Schiller från Solsidan, en av Sveriges populäraste humorserier på teve.

Mickan Schiller lever i ett hus fullt av vita designmöbler – och fullt av ungar. En dålig kombination.

I ett avsnitt av Solsidan under hösten kunde vi följa Mickans dröm om att bli författare. Det som till en början var tänkt som en roman blev istället en uppfostringsbok för de allra yngsta – Aja baja vita soffan. I teveserien blev boken aldrig antagen, i verkligheten blir Aja baja vita soffan en perfekt presentbok att ge bort när familjen ska på fest!

Aja baja vita soffan är en ironiskt kul barnbok, och bakom författaren Mickan Schiller står Josephine Bornebusch, skådespelare som bland annat spelar Mickan Schiller i Solsidan. I augusti 2014 utkommer Josephines debutroman, ungdomsboken Född fenomenal på Bonnier Carlsen. Multibegåvningen Josephine skriver även manus till Solsidan, och det var hon som i serien gav karaktären Mickan Schiller författardrömmar.

För mer information och beställning av recensionsexemplar, kontakta Tove Kullenberg, tove.kullenberg@bonnierforlagen.se 08 696 81 89

Läs mer om boken och ladda ned högupplöst bild här: http://www.bonniercarlsen.se/bocker/humor-och-kaserier/a1/aja-baja-vita-soffan/