Nyhetsbrev Forum augusti

Nyhetsbrev Forum augusti

30 juni, 2014 | Bokförlaget Forum

A J Kazinski: Sömnen och döden

Recensionsdag 6 augusti

Ett nytt fall för Niels Bentzon av den danska författarduon bakom succeboken Den sista goda människan.

Först ser det ut som ett vanligt självmord. Men obduktionen visar att kvinnan dött och återupplivats innan hon hoppade. Den döda var dansare i den kungliga baletten. En sluten sektliknande värld med stenhård konkurrens och där både dansare, balettmästare och operachef verkar ha något att dölja.

Mediakontakt: Annelie Eldh,
annelie.eldh@bonnierforlagen.se
08-696 84 51

Hannah Richell: Systrarna Tides sista sommar

Recensionsdag 13 augusti

Få familjer har en så mörk hemlighet som familjen Tide. När yngsta dottern Dora upptäcker att hon är gravid inser hon att hon måste konfrontera sitt förflutna för att få ro. Hon återvänder till huset högst upp på klippan vid Dorsets dramatiska kust men förstår snart hur djupt hemligheten är begravd. Och även om hon får reda på sanningen – kommer hon att kunna förlåta, glömma och gå vidare?

Mediakontakt: Annelie Eldh,
annelie.eldh@bonnierforlagen.se
08-696 84 51

Caroline Eriksson: Inga gudar jämte mig

Recensionsdag 20 augusti

Inga gudar jämte mig är andra delen i serien Svenska mord, som bygger på verkliga brott. En gravöppning genomförs på Silbodals kyrkogård i Värmland år 1865 och det visar sig att den begravde mannen blivit giftmördad med arsenik. Snart uppdagas att fler församlingsbor blivit förgiftade. Varför har dessa hemska dåd skett och vem eller vilka ligger bakom? Spåren leder i den mest otänkbara riktning.

Mediakontakt: Annelie Eldh,
annelie.eldh@bonnierforlagen.se
08-696 84 51

Julian Barnes: Livslägen

”Man för ihop två saker som ingen har fört ihop tidigare. Och världen förändras.” I essäsamlingen Livslägen filosoferar Julian Barnes kring livets olika tillstånd, det som lyfter oss och det som får oss att falla. Det handlar om ballongfärder, kärlek och sorg, om att förena två saker eller två människor och om att skilja dem åt. Och om saknaden efter en älskad hustru som plötsligt ryckts bort.

Mediakontakt: Annelie Eldh,
annelie.eldh@bonnierforlagen.se
08-696 84 51

Erik Bertrand Larssen: Bli bäst med mental träning

Recensionsdag 27 augusti

Funderar du på hur du får ut din fulla potential och prestera bättre än du trodde var möjligt? Den mentala tränaren Erik Bertrand Larssen får Norges näringslivstoppar och största idrottsstjärnor att nå sina mål, både i vardagslivet och när det verkligen gäller. Författaren beskriver enkelt, utan att förenkla, hur du kan ta fram dina dolda talanger och bli den bästa versionen av dig själv.

Mediakontakt: Stephanie Tärnqvist,
stephanie.tarnqvist@bonnierforlagen.se 
08-696 82 02