Paulúns fastfood – snabbt, smart och nyttigt

Paulúns fastfood – snabbt, smart och nyttigt

04 augusti, 2014 | Bonnier Fakta

Nu är Fredrik Paulún tillbaka med en kokbok full av smarta, snabba och nyttiga recept. Som alltid när Fredrik lagar mat står råvarorna i fokus, vilket inte bara gör att maten smakar fantastiskt – den ger dig också alla de vitaminer, mineraler och antioxidanter du behöver.

Här hittar du bland mycket annat även klassisk snabbmat som hamburgare, pizza och wraps – men förstås i Fredrik Paulúns egen tappning. Snabbt men nyttigt är ledorden.

Förutom goda recept får du tips på vilka råvaror du alltid bör ha hemma och hur du genom smarta förberedelser och genvägar kan spara massor av tid i köket. Kort sagt är Paulúns fastfood kokboken som underlättar i vardagen och ger dig god och nyttig mat, snabbt och enkelt.

Du får även tips på enkla och goda mellanmål som du lätt kan svänga ihop när suget sätter in.

Recept ur boken:

  • Snabbpizza med tonfisk och sardeller
  • Spenat och kikärtssallad med halloumi
  • Svart råris med lax, rödkål och edamamebönor

Fredrik Paulún är en av Sveriges mest framgångsrika författare inom näringslära och känd från både radio och tv. Han föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och skriver regelbundet för ett flertal tidningar. Han har en välbesökt hemsida, paulun.se, där du kan läsa mer om honom.

För mer information, intervjuförfrågningar eller recensionsexemplar, kontakta gärna: Marie Jungsand, marie.jungsand@bonnierforlagen.se 08-696 84 74