Friendly Food – Mat utan gluten, socker och mjölk

Friendly Food – Mat utan gluten, socker och mjölk

30 september, 2014 | Max Ström

Godare mat, friskare kropp och gladare själ – allt är möjligt med Hanna Göranssons fantastiska recept. Hennes populära blogg hurbrasomhelst.se har på kort tid fått mängder avföljare som vill äta gott och må bra. Med Hannas läckra recept är det lätt att laga mat som intebara är nyttig utan också riktigt god.

I denna inspirerande bok finns nästan 70 recept med allt från pajer och lasagne tillchokladbomber och godis. Alla är fria från gluten, mjölkprodukter och raffinerat socker.Välkommen att ta steget till en piggare, friskare och starkare version av dig själv!

”Det här är inte en bok med ja- och nejmat. Du behöver själv hitta den mat du gillar och mårbra av och mina recept kan inspirera och hjälpa dig att finna vägen dit. Fyll hjärnan medsköna tankar, skratta mycket och tillåt dig att vara kreativ – även i köket!”

–Hanna Göransson

Friendly Food

Författare Hanna Göransson
Fotograf Hanna Göransson
Formgivning Hanna Göransson
Omfång 160 sidor
Antal bilder Ca 85
Format 20 x 26 cm
Utförande Inbunden
Rek.ca pris 299:-
ISBN 978-91-7126-312-4

För mer information, recensionsexemplar och bilder kontakta
Simon Hohn
Tel: 070-789 13 00, 08-545 043 10
E-post: simon.hohn@maxstrom.se