Olle Carlsson gästar Nyhetsmorgon på Julafton!

Olle Carlsson gästar Nyhetsmorgon på Julafton!

19 december, 2014 | Bonnier Fakta

På Julafton gästar Olle Carlsson studion på TV4 Nyhetsmorgon och pratar om sin aktuella bok, talar om julen samt sin kommande turné tillsammans med Toni Holgersson.

I sin nya bok, Just idag, har Olle Carlsson, präst i Svenska kyrkan, samlat 365 tankar för sinnesro. En kort text som avslutas med en fråga, för varje enskild dag under året. Det är personliga reflektioner som blir ett slags andliga övningar att inleda dagen med. Att ta en stund för meditation varje morgon blir en vana, till slut lika självklar som att borsta tänderna eller ta sin dagliga medicin. Tankarna ska ge oss kraft och möjlighet att påverka den enda tid vi verkligen har: nuet.

Presskontakt: Marie Jungsand, marie.jungsand@bonnierforlagen.se

Februari 2015 drar Olle och Toni ut på turné

Artisten Toni Holgersson och Olle Carlsson har känt varandra i 25 år. De har båda har brottats med missbruk och hemlöshet men mirakulöst nog rest sig ur askan. I februari 2015 de sig ut på en turné tillsammans! Kyrkor och fängelser runt om i landet får besök av Olle och Toni med musikföreläsningen ”Sinnesro på Sentimentalsjukhuset”. Med ord och visor vill de sprida ljus, hopp och värme till det som kanske har kommit att bli världens mest ensamma folk.

Presskontakt turné och bokningar: Fotini Katriou Carlsson, fotini.katriou@gmail.com Mobil 072-232 44 84.