Morbergs köksredskap nu i butik

27 augusti, 2015

Nu kan du köpa hem Per Morbergs maffiga massiva skärbrädor i ek, rejäla stekpannor i gjutjärn, en vacker mortel i granit och eller varför inte ett exklusivt förkläde i ett helt stycke läder?

”Bra redskap i köket är minst lika viktigt som kvaliteten på råvarorna i maten. Jag hittar sällan det jag vill ha och förstår inte varför det ska vara så svårt – många av de bästa produkterna har ju sett likadana ut i hundratals år. Därför har jag tagit fram mina egna köksredskap som mina barnbarnsbarn också ska kunna använda – gedigna kvalitetsprodukter till ett rimligt pris” – Per Morberg

Kocken, kokboksförfattaren och skådespelaren Per Morberg lanserar en helt ny serie köksredskap. Kollektionen finns nu på Åhlens varuhus och är en del i det egna varumärket MORBERG®. En serie köksredskap av högsta kvalitet för den matintresserade allmänheten.

– I kollektionen ingår min stora, tjocka, vackra premiumskärbräda i ek. Den är framtagen av mig tillsammans med Viktor Lilliesköld i hans snickerifabrik i Skaraborg. Ingen stavlimning, utan ett helt stycke vackert trä. Och så får ni inte missa mina fina förkläden. Det ena är ett mycket exklusivt skinnförkläde av vegetabiliskt garvat läder från Tärnsjö Garveri som bara använder kor från Uppland. En perfekt present till sig själv som håller hela livet, eller varför inte som en fin present till en jubilar, säger Per Morberg.