Farsdagspresentpanik? Lugn, vi hjälper dig!

Farsdagspresentpanik? Lugn, vi hjälper dig!

06 november, 2015 | Bonnier Fakta

Har du idétorka inför Fars dag på söndag? Här kommer några tips för pappor i alla åldrar och format. Är pappa en matglad livsnjutare? Då kommer han älska Morbergs snygga Maten, drycken och konsten att kombinera. Vill du ha en snyggare pappa? Ge honom boken Välklädd så får du din önskan uppfylld. Drömmer pappa om att bestiga höga berg och djuphavsdyka? Satsa då på Otroligt högt och extremt djupt. Skulle pappa må bra av lite träningsinspiration? Kör då på Paolos budord. Grattis alla pappor!

Morberg. Maten, drycken och konsten att kombinera – Per Morberg

Morbergs allra bästa recept

Per Morbergs nya, maffiga bok är en perfekt present med väl utvalda recept och dryckestips. I boken har han mixat sina allra bästa recept med ett trettiotal nya och tipsar om dryckerna som tar smakupplevelsen till nya höjder. Till varje rätt rekommenderar han tre olika drycker – öl, vin och champagne förstås men också mjölk, lingondricka och mycket annat. Helt enkelt sina favoriter. 

Läs mer om boken här

Välklädd – Christian Quaglia

Så stylar du din garderob

Välklädd är den perfekta presentboken för alla mode- och stilroade män. Christian Quaglia, välkänd från bland annat tv, tipsar dig i sin bok om hur du kan styla din garderob. Hur du kan klä dig till vardag och till fest och hur du kan optimera din stil med skor, väskor, klockor, smycken och andra accessoarer. Du får besöka skräddaren, skomakaren, handskmakaren, barberaren, urmakaren med flera och lära dig om de klassiska hantverken, du får kunskap om olika material och vad som är bästa kvalitet, och råd om bästa kroppsvård. Och du får en del shopping- och resetips på vägen.

Läs mer om boken här

Otroligt högt och extremt djupt – Annelie Pompe

Insikten nådde mig att jag var helt ensam på havets botten. På ett andetag.”

Annelie Pompe är välkänd äventyrare, bergsklättrare och fridykare, med världsrekord i grenen variabel vikt, djup 126 meter. Hon är också en otroligt stor inspirationskälla. I sin bok Otroligt högt och extremt djupt skildrar hon sina fantastiska äventyr runt om i världen – fridykning i Röda havet, klättring på Mount Everest, simning under is i den bohuslänska fjorden. Äventyr fyllda av utmaningar, passion, mod – och även rädsla. Underbara bilder förstärker känslorna. Men vi måste inte simma med tigerhajar eller ta världsrekord i fridykning för att uppleva äventyret. Annelie Pompe tipsar om hur vi alla kan inspireras, motiveras och utmana oss i vår vardag. Det allra största äventyret sker faktiskt inom oss själva! 

Läs mer om boken här

Paolos budord – Paolo Roberto

”Att tänka utanför boxen räcker inte, du måste tänka som om det inte existerar någon box!”

Paolo Roberto är träningsprofilen, föreläsaren, kokboksförfattaren, företagaren, pastatillverkaren & pizzabagaren som vet vad motgångar och motstånd betyder, men också hur man kan vända det till något positivt. I sin bok delar han med sig av 100 kärnfulla och peppande texter med sin karaktäristiska ärliga och raka framtoning. Många lyssnar på honom och blir inspirerade, vilket gör boken till en perfekt present till nära och kära. Paolo får sina lyssnare att öppna ögonen, öronen och hjärtat och våga ta det där första steget till förändring. Och kanske det allra viktigaste – att sedan orka fortsätta.

Läs mer om boken här

Vill du få fler presenttips eller kanske inspireras själv? Läs mer om alla våra aktuella utgivningar här