Matfashionistan Catarina König tog hem titeln Sveriges mästerkock 2016

Matfashionistan Catarina König tog hem titeln Sveriges mästerkock 2016

06 april, 2016 | Bonnier Fakta

För sjätte året i rad har succéprogrammet Sveriges Mästerkock sänts i TV4. Efter hårda prov och spännande utmaningar har nu vinnaren utsetts och resultatet blev boken Varje dag är en fest.

När en matfashionista lagar mat blir det klassisk vardagslyx med rena smaker och snygga uppläggningar. Här finns Catarinas recept för en lyckad middagsbjudning, med alltifrån fräscha drinkar, aptitretande mingelmat, goda förrätter, maffiga huvudrätter och söta desserter. Varje dag är en fest hos Catarina, och därför finns också hennes bästa vardagsrätter med en guldkant. Dessutom en bank av grundrecept på olika tillbehör samt en uppläggningsskola med de bästa tipsen för hur du kan få till riktigt fina uppläggningar. Följ Catarinas recept så blir det både snyggt och gott!

Ur innehållet:

Uppläggningsskola
Mingel
Välkommen till bords
Smaklig spis
Runt bordet – vardag hos mig
Sött avslut
Tillbehör

”Efter vinsten i Sveriges Mästerkock 2016 har min dröm gått i uppfyllelse. Jag har släppt min alldeles egna kokbok. Vilken DRÖM! Ibland får jag nypa mig i armen för att förstå att det är sant. Följ med in i min värld. Prova mina recept, bjud hem dina vänner på en helkväll och låt dig inspireras av min matlagning. Du kanske också drömmer om mat eller har något annat du brinner för? Lyssna på ditt hjärta, följ dina drömmar och lev för din passion.” Catarina

Catarina König är vinnare av Sveriges Mästerkock 2016. Förutom att vara en fena på förfinade smaker och tjusiga uppläggningar driver hon en modebutik i Uppsala.

Följ Matfashionistan på Instagram!

Fotograf Frida Wismar
Formgivare Anders Timrén

För kontakt med författaren, recensionsexemplar och annat, kontakta Marie Jungsand.
marie.jungsand@bonnierforlagen.se / 076-542 80 74