Äntligen kommer Linda Lomelino med en pajbok!

Äntligen kommer Linda Lomelino med en pajbok!

14 april, 2016 | Bonnier Fakta

Pajer på tvären, på längden. Runda och fyrkantiga. Med knaprigt smul, med flätade pajlock. Små pajer att äta med handen. Paj på pinne, paj i glas. Tarteletter och öppna galetter. Paj med rabarber, citrus, sommarbär, stenfrukter, päron och äpplen samt nötter, kola och choklad.

Här kombineras enkla recept med vacker estetik och hänförande fotografier. Med hennes hjälp lär du dig ta dina favoriter till nya höjder.

Det finns pajer för alla tillfällen, oavsett om du vill göra en smulpaj med brynt smör, björnbär och choklad till fikat, en citrustarte med brynt maräng som elegant dessert eller en körsbärspaj med mandel och håligt pajlock som avslutning på söndagsmiddagen.

I bokens utförliga pajskola lär du dig göra den perfekta pajdegen att kavla, de godaste pajsmulorna, samt hur du får till sådana där snygga pajlock som vi sett i allt från Kalle Anka till amerikansk indiefilm. Det finns också ett avsnitt med de bästa smakkombinationerna samt de ultimata tillbehören, allt från vaniljsås till glass.

Ur innehållet:

Pajskola
Pajer med lock
Smulpajer
Galetter
Minipajer & tartes
Öppna pajer
Tillbehör

Linda Lomelino gjort sig ett namn som en av våra mest spännande receptmakare och fotografer i bakvärlden. Hon är en världsstjärna i sociala medier med sina drygt 600 000 hängivna följare på Instagram. Det här är hennes fjärde bok.

För kontakt med författaren, recensionsexemplar och annat, kontakta Marie Jungsand.
marie.jungsand@bonnierforlagen.se / 076-542 80 74