Kartago på Stockholms Internationella Seriefestival den 7-8 maj

Kartago på Stockholms Internationella Seriefestival den 7-8 maj

29 april, 2016 | Kartago

Bilden ovan är den officiella festivalbilden tecknad av Kim W. Andersson. 

Stockholms internationella seriefestival arrangeras av Serieteket den 7-8 maj. SIS16 bjuder på seriemarknad, scensamtal, seminarier, utställningar, filmvisningar och workshops i Kulturhuset Stadsteatern. Årets tema är realism och science fiction.

Från Kartago medverkar Anneli FurmarkElin LucassiGunnar LundkvistMax AnderssonJakob NilssonFrida UlvegrenJohan Jergner-EkervikSara Olausson, Steve Nyberg, Thomas OlssonEster Eriksson och Anna Åhlund. För mer detaljerat schema, se bifogat schema (pdf). 

Fredagen den 6 maj arrangerar Kartago tilllsammans med Galago och Lystring fest i Folkoperans foajé, Hornsgatan 72 i Stockholm. Vi firar bland annat utgivningen av Frida Ulvegren & Johan Jergner-Ekerviks Jannah del 1: Sista året på jorden, Ester Erikssons Det finns ingenstans att fly och Max Anderssons UtgrävningenLäs mer om evenemanget här. Välkomna!