Pax och Lassemajas detektivbyrå nominerade till Årets Barndeckare

02 juni, 2016 | Bonnier Carlsen

Grattis Pax-gänget samt Martin Widmark och Helena Willis till nomineringen för Årets Barndeckare! Priset delas ut på deckarfestivalen på Gotland och du kan vara med och rösta fram de böcker som du gillar bäst!

Det nya priset Crimetime Specsavers Award Årets Barndeckare kommer att delas ut på Crimetime deckarfestival i Visby i augusti. Åsa Larsson, Ingela Korsell och Henrik Jonsson är nominerade för Pax-serien och Martin Widmark och Helena Willis är nominerade för Lassemajas detektivbyrå.

Priset delas ut till en barnboksförfattare som skriver deckare eller spänning för barn 6–12 år. Utgivningen ska ha pågått under en längre tid och bidragit till att öka barns intresse för böcker och läsning.

De övriga nominerade är Kristina Ohlsson, Martin Olczak och Dan Höjer.

Du kan vara med och avgöra vem som vinner genom att gå in och rösta på din favorit.

Rösta på din favorit här!

Läs mer om Crimetime här