Ny Läckberg-bok: Super-Charlie och den försvunna tomten

Ny Läckberg-bok: Super-Charlie och den försvunna tomten

18 oktober, 2016 | Bonnier Carlsen

Nu släpper deckardrottningen Camilla Läckberg den sjätte delen i sin serie om hjälten Super-Charlie. I Super-Charlie och den försvunna tomten ställs den kaxiga bebisen inför sin största utmaning hittills – att hitta den försvunna tomten.

Super-Charlie är inte intresserad av att fira jul, han tycker att familjens firande med önskelistor, tända ljus och julmat är fånigt och han tror inte på tomten. Så när tomten i egen hög person störtar i granen i trädgården måste Super-Charlie inte bara omvärdera sin egen misstro utan även rycka ut för att personligen rädda julen. Till sin hjälp har han sin superstyrka, en fiffig ut klädnad och sin kloka mormor. Super-Charlie och den försvunna tomten är ett knasigt och fartfyllt juläventyr med färgstarka och detaljrika illustrationer av Millis Sarri.

– Super-Charlie och den försvunna tomten är en bok som jag känner lite extra för med tanke på samarbetet med Barncancerfonden och deras arbete. Att väcka läslusten i tidig ålder är otroligt viktigt och jag blir så rörd när jag ser föräldrar och barn som läser Super-Charlie tillsammans, säger Camilla Läckberg

Camilla Läckberg är en stolt och engagerad ambassadör för Barncancerfonden. Därför går 10 kronor för varje såld bok till forskningen om barncancer.

Recensionsdag: 28 oktober
För mer information kontakta sofia.heurlin@bonnierforlagen.se 08-696 87 21

Omslag och författarbilder kan laddas ner på www.bonniercarlsen.se  Är du journalist/skribent och intresserad av recensionsböcker från oss är du välkommen att anmäla dig till vår nya presstjänst.

Bonnier Carlsen – En bok för varje barn
Bonnier Carlsen är ett av Sveriges ledande barnboksförlag. De omkring 120 nya titlarna per år är både svenska originalproduktioner i text och bild, och utländska böcker i översättning. Vi ger ut böcker för barn och ungdomar i alla åldrar, med olika intressen, behov och förmågor.