Pyssla in julen med Kreativa Karin!

Pyssla in julen med Kreativa Karin!

25 oktober, 2016 | Bonnier Carlsen

I den här boken har proffspysslaren Kreativa Karin samlat sina allra bästa tips på pyssel för stora och små: pynt, hemgjorda julklappar, godis och mycket mer.

Lär dig att enkelt göra finfina maränggranar, festliga godisgirlanger, riviga toarullsrävar, eller varför inte ett stämningsfullt pepparkakshus av mjölkkartonger? I Kreativa Karins jul för barn finns något för alla. I tydliga steg-för-steg-beskrivningar visar Karin hur du kan skapa och greja med sådant som finns hemma. Lätt, roligt och utan pekpinnar! Boken passar även fint för pyssel på fritids. Så sätt på mysig julmusik, plocka fram papper, lim, sax och en massa annat kul och pyssla loss.

Kreativa Karins stil är myllrig, färgglad och barnnära. Hon drivs av utmaningen att testa nya saker, gärna med en liten budget och återbruksmaterial.

Karin Andersson (Kreativa Karin) är pysselexpert och driver ett av Sveriges största pysselkonton på instagram med 40 000 följare. I sin lokal i Göteborg arbetar hon med pyssel och design, stylar och fotar inrednings- och pysselreportage, håller i inspirationskvällar och workshops med mycket mer. Som DIY-guru har hon synts både i TV4 Nyhetsmorgon ihop med dottern Lena och i pyssel-tv för webben.

Aktuell i höst som scenograf och redaktör till ”Pyssellördag” i Barnkanalen tillsammans med Kitty Störby Jutbring. Karin har varit med och tagit fram koncept, planerat och genomfört scenografin, tagit fram alla pysselidéer, all rekvisita samt gjort grafiskt material till vinjetten.

Kreativa Karins blogg
Kreativa Karin på Instagram

Kika också gärna in på Karins kalaspysselsida på vår hemsida med material från hennes bok Kreativa Karins kalas för barn.

Recensionsdag 15 november

För kontakt med författaren, bildpublicering, utlottning etc kontakta pressansvarig Marie Jungsand.

marie.jungsand@bonnierforlagen.se
Mobil 076-542 80 74