Bonnierförlagen, 2020-04-14

Bokinspiration till ditt bibliotek

I denna välfyllda katalog har vi samlat bokinspiration till dig som arbetar på bibliotek. Här presenterar vi vårens och sommarens utgivning från Bonnier Carlsen, Bokförlaget Hedvig och Fenix förlag.

Sommaren börjar nu närma sig sitt slut och vi har tagit oss igenom ett minst sagt annorlunda halvår. Vi vet att många av er som arbetar på och med bibliotek har påverkats då en del bibliotek dragit ner på öppettiderna eller helt stängt. Kanske har ni av den anledningen inte haft möjlighet att hålla er uppdaterade om alla nyheter som utkommit under våren och sommaren. Vi vill därför passa på att påminna om några av de roliga, romantiska, spännande, gripande och lärorika titlar vi har haft ynnesten att få ge ut hittills under 2020 och flagga för några av våra höstnyheter.

Vill ni veta mer om våra höstnyheter? Besök då gärna våra förlags hemsidor eller läs mer i Svensk bokhandels höstkatalog.

Kika gärna in på bibliotekarierummet och anmäl er till vårt nyhetsbrev. Tveka inte heller att höra av er till oss om ni har några frågor!

Inspiration från Bonnierförlagen – klicka och läs

KONTAKT

Har du frågor kring utgivningen, tveka inte att kontakta oss! Med Bibliotekarierummet vill vi ge dig som jobbar på bibliotek de bästa förutsättningarna för att göra bokurvalet lite enklare. Mejla bibliotekarierummet@bonnierforlagen.se.

Visste du att vi har ett nyhetsbrev som du kan prenumerera på? Varannan vecka får du härlig bokinspiration direkt till din mejl! Mejla till bibliotekarierummet@bonnierforlagen.se för att börja prenumerera.