Bonnierförlagen, 2023-09-03

Bonnierförlagen på Bokmässan 2023

Mellan torsdag 28 september och söndag 1 oktober äger den 39:e Bokmässan rum på Svenska Mässan i Göteborg. Som vanligt bjuds det på givande samtal om böcker, litteratur och skrivande, lärorika seminarier och tänkvärda diskussioner.

I år medverkar 110 av Bonnierförlagens författare i över 250 programpunkter på olika scener. Vi bjuder också på 140 författarsamtal på våra två egna scener i monter B02:02. Efter samtalen kan du träffa författarna och få din bok signerad.

Bonnier Carlsen har en egen yta där det händer roliga grejer för de yngre besökarna. Bland annat kan de träffa sina idoler Yumi & Tomu, Jeff Kinney (Dagbok för alla mina fans) samt Martin Widmark och Helena Willis (LasseMajas detektivbyrå)

På fredagen, 29 september, bjuder vi in till happy bookhour i vår monter klockan 18–19. Ta något att dricka, träffa författare och få fina specialerbjudanden på böcker. Ulrika Caperius, förläggare på Bonnier Carlsen och ansvarig för Bonnierförlagens läsfrämjande arbete talar om läslust och vikten av läsning innan det blir dags för en tävling med Guinness rekordbok. Den som kan stapla flest rekordböcker så högt och fort som möjligt vinner fina bokpriser.

Det blir också pocket-race med Älska pocket – en lycklig besökare får under en minut plocka på sig så många pocketböcker som möjligt från Älska pockets monter. Lämna ditt namn och nummer i Bonnierförlagens monter B02:02 under fredagen för att vara med och tävla om racet!

Till Bonnierförlagens monterprogram

Till Bokmässans program