Bonnierförlagen, 2021-03-16

Inspirationskatalog – våren och sommarens utgivning

Vi lämnar ett minst sagt annorlunda år bakom oss och blickar framåt med hopp och framtidstro. En sak är i alla fall säker, vi på Bonnierförlagen fortsätter att ge ut roliga, romantiska, spännande, gripande och lärorika böcker och har ett härligt litteraturår att se fram emot.

I den här katalogen har vi samlat ett urval av titlar från Bonnierförlagens vår- och sommarutgivning och som vi tror kan vara intressanta för dig som jobbar på bibliotek. Oavsett om du är bibliotekarie på folk- eller skolbibliotek, bedriver läsecirklar eller andra läsfrämjande verksamheter. I inspirationskatalogen kan du också läsa om intressanta möten med aktuella författare i intervjuformat.

Klicka, bläddra, läs eller skriv ut – om du önskar. Vi har ett begränsat antal tryckta katalog (först till kvarn) – beställ här.

Har du frågor kring utgivningen, tveka inte att kontakta oss! Visste du förresten att vi har ett nyhetsbrev som du kan prenumerera på? Två gånger i månaden får du härlig bokinspiration och nyheter direkt till din mejl. Mejla bibliotekarierummet@bonnierforlagen.se.