Bonnierförlagen, 2020-04-06

Inspirerande panelsamtal modererat av Pekka Heino

Här kan ni ta del av ett digitalt inspirerande panelsamtal med några av vårens aktuella författare arrangerat av Bonnierförlagen Samtalet är modererat av Pekka Heino.

Lyssna på Carin Hjulström, Christoffer Holst, Sara Paborn och Heléne Holmström när de berättar om sina aktuella böcker.

Medverkande författare:

Carin Hjulström är förutom författare även journalist, manusförfattare och programledare. Carin Hjulström debuterade 2009 med Finns inte på kartan. En rad omtyckta romaner har därefter avlöst varandra och vunnit en stor och trogen läsarskara.

Aktuell med boken Bara ett litet mord

Christoffer Holst är författare, förläggare och sommelier. Han debuterade 2015 med Mitt hjärta går på och har skrivit flera feelgoodromaner sedan dess, bland annat den mysiga och populära deckarserien om Cilla Storm.

Aktuell med boken Solsken och parmesan

Sara Paborn debuterade med Släktfeber 2009. Hon har sedan dess skrivit fem romaner, bland annat Blybröllop som blev en stor framgång hos både kritiker och publik och är såld till fem länder. Hon har även arbetat som copywriter.

Aktuell med Tistelhonung

Heléne Holmström debuterade 2019 med Falla fritt, första delen i den löst sammanhållna serien om människorna runt advokatbyrån Svärdh & Partners. Andra fristående delen heter "Sikta högt". Hon är själv utbildad jurist och har arbetat på advokatbyrå. Den dynamiska, intrigfyllda miljön gav god inspiration till skrivandet.

Aktuell med boken Sikta högt