Efter succén med Food Pharmacy – nu kommer Food Pharmacy – kokboken

Efter succén med Food Pharmacy – nu kommer Food Pharmacy – kokboken

21 juni, 2017 | Bonnier Fakta

Förra årets succébok Food Pharmacy lärde oss allt om antiinflammatorisk mat, bakterier, hjältar i köket, antioxidanter och vetenskapliga studier. Nu kommer den efterfrågade kokboken.

I Food Pharmacy – kokboken vänder sig Lina och Mia till alla som vill börja jaga näring och äta god mat som gynnar tarmfloran och håller inflammationen, och därmed många sjukdomar, borta. Boken innehåller recept som bygger på mängder av olika grönsaker, en del nötter och kryddor för smak och antiinflammatorisk boost, tillagade på ett så skonsamt sätt som möjligt för att bevara så mycket näring som möjligt. Rätterna är gluten-, mjölk- och sockerfria och gediget provlagade för att få fram de rätta smakerna.

Kokboken innehåller måltider för alla tillfällen: snabba vardagsrätter, lyxigare fine dining-rätter och närande smoothies. Vad sägs om recept på den optimala middagssmoothien, idévärldens lasagne och världens godaste brownie? Det här är ingen diet utan hälsosam mat för alla. Och den bygger på en enkel grundregeln – ät mycket grönsaker och skippa sockret.

Lina Nertby Aurell och Mia Clase driver den välbesökta hälsobloggen Food Pharmacy. År 2016 utkom boken med samma namn som blev en enorm försäljningssuccé och i dagsläget har sålts till över 13 länder.

Utgivningsdag: 15 augusti
För mer informatin kontakta: sofia.heurlin@bonnierforlagen.se eller press@bonnierforlagen.se

Bonnier Fakta är Sveriges största fackboksförlag. Vi ger ut illustrerade fackböcker för inspiration och fakta. Till våra viktigaste ämnen hör mat, hälsa och träning, föräldraskap samt mode och skönhet. Hos oss finner du både kända svenska och utländska upphovsmän.