Stina Wirsén och Emma Karinsdotter medverkar på Stockholm Pride

Stina Wirsén och Emma Karinsdotter medverkar på Stockholm Pride

27 juli, 2017 | Bonnier Carlsen

Stina Wirsén och Emma Karinsdotter medverkar på Stockholm Pride 2017. I Pride Park bjuder de på workshop, högläsning, ritfest och boksignering.

Workshop för barn med Stina Wirsén, Pride Park, fre 4 augusti kl 16.00–17.00

Högläsning och ritfest för barn med Emma Karinsdotter, fre 4 augusti kl 17.00–18.00

Exklusiv bokförsäljning av Agnes Lindströms debutroman Hata Gustavsberg (utkommer i butik 15 augusti) i House of Nords tält i Pride Park fre 4 augusti kl 15.00–19.00.


Stina Wirsén
har även gjort en rad egna pekböcker, där hon står för såväl text som bild, Aj, Bang, Hej, Oj, Gul!, Sov! Stina har också skapat en Vem-serie som har upp olika frågor. Hennes senaste böcker är Du. Dikter för infödingar och Bok!. I september utkommer Vem stör?.

Emma Karinsdotter har under stora delar av sitt yrkesverksamma liv har hon arbetat i musikbranschen som projektledare, konsertarrangör och turnéledare. Emma debuterade 2014 med romanen Och himlarna ska falla himlarna ska falla himlarna ska falla när du rör vid mig. Lisbet och Sambakungen (med illustrationer av Hanna Gustavsson) är hennes debut för barn och barnsliga vuxna.

Agnes Lindström är socionom arbetar med familjer, barn och ungdomar. Hennes debutroman Hata Gustavsberg är en uppfriskande rapp uppväxtskildring. I radhuslängorna på Betselvägen i Gustavsberg händer inte mycket. Inget alls, om du frågar huvudpersonen Mirre. Det kryper i Mirre. Hon vill l-e-v-a. Hon vill klottra slagord, festa eller vad som helst.