Möt Kartagos författare på seriefestivalen

02 maj, 2016

Helgen 7-8 maj arrangeras Stockholms Internationella Seriefestival på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm och från Kartago medverkar Anneli Furmark, Elin Lucassi, Gunnar Lundkvist, Max Andersson, Jakob Nilsson, Frida Ulvegren, Johan Jergner-Ekervik, Sara Olausson, Steve Nyberg, Thomas Olsson, Ester Eriksson och Anna Åhlund.

Festivalen arrangeras av Serieteket på Kulturhuset Stadsteatern och årets tema är realism och science fiction.

Fredagen den 6 maj står Kartago tillsammans med Galago och Lystring även som värd för en fest på Folkoperan i Stockholm. Där firas bland annat utgivningen av Frida Ulvegren och Johan Jergner-Ekerviks Jannah del 1: Sista året på jorden, Ester Erikssons Det finns ingenstans att fly och Max Anderssons Utgrävningen.
Allmänheten är välkomna på festen.
Läs mer om releasefesten

Läs mer om Seriefestivalen

Illustration seriefestivalen Kim W. Andersson

Bilden ovan är den officiella festivalbilden tecknad av Kim W. Andersson