Emelie Schepp – vinnare av Crimetime Specsavers Award

22 augusti, 2016 | Wahlström & Widstrand

Wahlström & Widstrand gratulerar Emelie Schepp, vinnaren av Crimetime Specsavers Award!

emelie_schepp_wwd_insta

Framröstad av läsarna som ”Årets deckarfavorit”

Nyligen utsågs Emelie Schepp, aktuell med Prio ett, till ”Årets deckareförfattare” på succéfestivalen Crimetime Gotland.

Priset delas ut till den författare som läsarna själva har nominerat och röstat fram.

Författaren ska ha varit verksam i minst fem år och kommit ut med minst en bok under 2015–2016. Crimetime Specsavers Award instiftades 2015 av deckarfestivalen Crimetime Gotland och huvudsponsorn Specsavers Sverige. Syftet med priset är att sprida spänningslitteraturens kraft och få fler att upptäcka de svenska deckarförfattarna.

Övriga nominerade var: Lars Kepler, Camilla Läckberg, Viveca Sten, Mari Jungstedt, Sofie Sarenbrant, Ann Rosman, Håkan Nesser, Christoffer Carlsson, Arne Dahl, Kristina Olsson, Mons Kallentoft, Liza Marklund, Anna Lihammar och Katarina Wennstam.

Läs mer om Crimetime Gotland och priset här 

Läs mer om Emelie Schepp här