Ny bok! Ett stekt ägg är också middag av Siri Barje

Ny bok! Ett stekt ägg är också middag av Siri Barje

24 augusti, 2016 | Bonnier Fakta

Siri Barje är utbildad kock vid Grythyttan, återkommande gästkock på TV4 Nyhetsmorgon och har en hängiven följarskara på sin blogg och på sitt Instagramkonto @olivehummer. Nu kommer Siri med sin första kokbok Ett stekt ägg är också middag. En bok med god grön mat för alla tillfällen.

Ett stekt ägg är också middag är en bok för gröna gourmander. Här hittar du mat som går fort att laga, mat som går långsamt, sådant som funkar dygnets alla timmar och mat att laga när du vill imponera.

Förutom lättlagade recept på matiga mackor, grymma soppor, krämig risotto, stekta grönsaker och ugnsbakat på plåt får du tips på vilken soja du ska välja när du står där rådvill i affären framför raden av flaskor. Och hur du ska tänka för att svänga ihop den godaste lunchlådan, och vad några droppar sesamolja kan göra för den enklaste nudelrätten

Siri Barje är utbildad kock vid Grythyttan och har genom åren jobbat på restauranger som Esperanto, Shibumi och Sally Voltaire & Systrar. I dag är hon en återkommande gästkock på TV4:s Nyhetsmorgon, bloggar flitigt på köket.se och delar med sig av färgsprakande och smaksäkra maträtter på sitt populära instagramkonto @olivehummer.

Utgivningsdag: 13 september
För mer information kontakta: sofia.heurlin@bonnierforlagen.se 

Författarbilder och omslag kan laddas ner på www.bonnierfakta.se

Är du journalist/skribent och intresserad av recensionsex av Bonnier Faktas böcker är du välkommen att anmäla dig till vår nya presstjänst.
Bonnier Fakta är Sveriges största fackboksförlag. Vi ger ut unika illustrerade fackböcker som du kan använda dig av för att få inspiration och tillförlitlig fakta. Till våra viktigaste ämnen hör mat, trädgård, föräldraskap, hälsa och träning, kultur och mode och hos oss finner du kända svenska och utländska upphovsmän.