Shireen Selfelt tog hem titeln Sveriges bästa hemmabagare 2016!

Shireen Selfelt tog hem titeln Sveriges bästa hemmabagare 2016!

29 november, 2016 | Bonnier Fakta

Shireen Selfelt är vinnare av Hela Sverige bakar och ger ut kokboken Baka som en stjärna.

I Baka som en stjärna bjuder hon på sina bästa och godaste recept, allt från stjärnbaken i Hela Sverige bakar till en lättbakad oreopaj och en fantastisk bröllopstårta. Eller vad sägs om ett helt kapitel om maräng i alla dess former? Oavsett vad du blir sugen på att baka smakar allt fantastiskt gott!

”Jag älskar bakverk och att fika. Ju större bakverken är och ju mer choklad det är i, desto bättre betyg får de av mig! För mig handlar bakning om gemenskap, om att ha familjen, vännerna eller kollegorna samlade och bjuda på något riktigt gott.”

Ur innehållet:
Om att baka med maräng
Älskade choklad
Knåda och kavla
Maräng, maräng, maräng
Tårthimlen
Jorden runt

Shireen Selfelt arbetar till vardags på ett stort IT-företag. Intresset för bakning väcktes när hon i början av sin bakkarriär inte fick till de perfekta smakerna och utseendet och då bestämde sig för att bli bättre. Idag bakar hon ofta och höjer hela tiden sin ambitionsnivå för att få till den perfekta finishen, både på smak och utseende!

För kontakt med författaren, PDF och recensionsexemplar, kontakta:

Marie Jungsand, pressansvarig
marie.jungsand@bonnierforlagen.se
Mobil 076-542 80 74

Bonnier Fakta är Sveriges ledande illustrerade fackboksförlag. Vi vill ge ut unika böcker som berör, möter behov, ger ny kunskap och skapar ha-begär  – böcker som förenar fakta och kvalitet med det nyskapande. Vi ger ut böcker inom ämnen som du känner igen – bland annat mat och dryck, hälsa och träning, mode och livsstil samt djur och natur. I Bonnier Fakta ingår även Fitnessförlaget och Reseförlaget