Kristina Digman ställer ut på Teckningsmuseet i Laholm

Kristina Digman ställer ut på Teckningsmuseet i Laholm

13 januari, 2017 | Bonnier Carlsen

Kristina Digman ställer ut illustrationer och bilder ur sina böcker på Teckningsmuseet i Laholm under våren. Möt Flora på hennes kulle, Katt kan, Rädda spöket och många, många fler. Upplev bilderna i interaktiva sagovärldar i denna inspirerande barn- och familjeutställning.

Invigning lördagen 28 januari, kl. 12:00–16:00. Invigningstal kl. 13:00 av Sanna Töringe, författare och journalist.

Läs mer om utställningen!

Kristina Digman är en av Sveriges främsta barnboksillustratörer, och har sedan debuten illustrerat ett 30-tal böcker. 2011 blev hon invald i Svenska Barnboksakademin och 2012 tilldelades hon Ottilia Adelborg-priset för sina barnboksillustrationer. Hennes senaste bok Floras naturpysslor – skapa med blad, kottar och stenar  utkom i september 2016.