Sahar Tarakemeh

Senior förlagskoordinator

Jag är senior koordinator på Bonnier Carlsen. Det är en omväxlande roll där jag har olika ansvarsområden och är med i många olika projekt som både innebär administrativa och praktiska uppgifter.

Innan jag började på Bonnier Carlsen var jag verksam inom filmbranschen där jag arbetade som frilans och agent åt kreatörer i branschen.

Jag har alltid älskat att styra upp saker och ting i en inspirerande och kreativ arbetsmiljö med högt i tak. Mitt stora intresse för berättelser i olika former, samt barn och ungdomars verklighet och litteratur fick mig att söka till Bonnierförlagen.

Det som jag tycker är roligast och mest stimulerande med att arbeta på Bonnierförlagen är att vara omringad av så många härliga, kreativa och ambitiösa kollegor med stort engagemang för litteratur och läsning. Engagemanget i förlagshuset syns också i slutprodukten, dvs i våra böcker, vilket bidrar till att mitt arbete känns väldigt meningsfullt. Vi älskar verkligen böcker. Vi är bra på att hålla kvalité i allt vi gör.

Det som gör mig allra mest stolt som medarbetare på Bonnier Carlsen / Bonnierförlagen är vårt stora engagemang i barn och ungas läsning.