Tävling Golden Ticket

GOLDEN TICKET!

Alla som beställer en signerad bok deltar dessutom i en utlottning av en Golden Ticket, där tre personer vinner ett set med fem Globalknivar som kommer göra hackandet till en fröjd.

Gällande personuppgifter:

Vi kommer att behöva behandla personuppgifter för vinnarna i tävlingen för att administrera priset. Uppgifterna kommer att inhämtas från de vinnare som hittat en guldnyckel och hör av sig till oss. Uthämtning av priset är självklart frivilligt och valbart från vinnarnas sida. De personuppgifter som kan komma att behandlas är namn på dig, adress, mejladress samt telefonnummer. Uppgifterna kommer vi att spara som längst två månader efter att priset hämtats ut.

Fredriks middagtips

Fredrik är kanske mest känd för sina publikfriande, goda och enkla kakrecept som han generöst delat med sig av i bokform och på sin blogg under 10 år. Men Fredrik är faktiskt kock i grunden och hans följare har länge efterfrågat en kokbok och nu är den här!

I sin nya bok Fredrik middagstips har han samlat sina allra bästa recept. Drygt 60 lättlagade recept på den sortens mat man verkligen kan längta efter, och som ger ett leende på läpparna när den ställs fram. Många av rätterna är inspirerade av husmanskost, till exempel kalops, sjömansbiff, pitepalt, laxgratäng och kålpudding, men här finns också andra favoriter som mac and cheese, bibimbap och ceviche. Mat man blir mätt och glad av, helt enkelt!

Fredriks middagtips