Villkor för konto

Villkor för presstjänst

Recensionsdagar samt kommande utgivning listas på våra förlagshemsidor. Under sidan ”Katalog” presenteras aktuell och kommande säsongs utgivning.

Böcker i originalformat skickas ut cirka 3 veckor innan recensionsdag och utgivningsdag. E-böcker och ljudböcker finns tillgängliga från och med utgivningsdag och mejlas ut som länk på bokens utgivningsdatum.

För läsning av korrektur i pdf-format kontakta respektive mediekontakt alternativt press@bonnierforlagen.se. Dessa tillgängliggörs cirka 10 veckor före utgivningsdatum, och mejlas då till beställaren.

Allmänna Villkor

Vi är måna om din personliga integritet och att du känner dig trygg i hur vi behandlar dina personuppgifter. Ta del av Bonnierförlagens integritetspolicy på bonnierforlagen.se/integritet och läs mer om just den personuppgiftsbehandling som berör dig under rubriken ”Så här behandlar vi dina personuppgifter för olika ändamål”.

Bonnierförlagen förbehåller sig rätten att godkänna eller avslå ett presskonto. Vid missbruk kan kontot stängas av. Bonnierförlagen ingår i Bonnierkoncernen. Genom att registrera dig på Bonnierförlagens presstjänst godkänner du villkoren för tjänsten vilket innefattar att du samtycker till att Bonnierkoncernen behandlar dina personuppgifter och din e-postadress.

Vi har endast möjlighet att skicka recensionsexemplar inom Sverige och Finland. För övriga förfrågningar, mejla press@bonnierforlagen.se

Vi är måna om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. Klicka här för att läsa mer.